Main | Auras »

7. märts 2006

Niiih

...the knights, who say: "niiih!" (üks paremaid kohti Monty Pythonist:). Eestlased ütlevad "niiih!", et väljendada otsusele jõudmist. "Niiih!", nüüd hakkame minema, "niiih!", nüüd hakkan kirjutama... Niih, mina hakkan ka nüüd blogima, sest see on popp ja noortepärane, vist.
Ema on mind võrrelnud Bridget Jones'iga ehk blogi tulebki midagi Bridget Jones'i päeviku laadset. A ma üritan siin mitte ulguda armuvalus kuu poole nagu kräunuv kass või viriseda ilma üle. (Ilm on pilves selgimistega, kohati sajune, kohati päikseline, kohati isegi hea nagu oleks Eestis.) Et miks just B.J.? Filmis on lõik, kus Bridget suurest üksinduse kurbusest joob pudeli veini ja üürgab laulda miski tobeda ballaadi järgi ise istub pidzaamas nagu polaarkaru. Üsnagi tavaline on, kui võib mind leida kella 16 ajal päeval pidzaamas ringi uitamas, üürgamas laulda-häälitseda ja kõik mu raamatud, pliiatsid, paberid, taldrikud, tassid lebavad laiali voodis. (advertisement: Otsin korterit, kus üks tuba ei oleks muud kui üks suur kogu ruumi täitev voodi.)
A voodist vabal ajal aset leidvatest sündmustest ja seikadest peaks siia aegajalt miski märge tekkima. Mitte liiga tihti. Harva.
Aaaa... tänud hiale sõbrale Kaarlile tehno-abi eest:)

Posted by anari at 03.07.06 09:53

Comments

Post a comment




Remember Me?