« detsember 2004 | Main | veebruar 2005 »

26. jaanuar 2005

Chalice ja Hannaliisa

olid need, kes laulsid mind Tartust ära.

See kehtib muidugi siis, kui keegi teine täna või homme hommikul laulma ei kuku. Praegu igatahes on vaikus. Ok, päris ei ole, Grateful Dead, st Jerry Garciat mugiseb midagi kõlaritest, aga see pole see pole see.
"Kõik on jäänud vaikseks, kätte jõudnud õhtutund".

Homme samal ajal olen Tallinna poole teel ja siis - lennukile.

Posted by afanasjev at 10:59 | Comments (1)

21. jaanuar 2005

Ilmselt tulengi

see nädalavahe. Eriti kui Ruidu ka tuleb.

Näen Ruidut õige pea ja eks siis sätib neid asju. Lätete pääl, viie ristiga märgitud, hansa suus ja piip kapis. Hää ikka.
Kuidagi sentimentaalne tunne tuli sisse. Nagu Jack Kerouaci raamatud, kui keegi lugenud on. Limaseks ajab ja tore on.

Posted by afanasjev at 15:21 | Comments (2)

Coitus Prolongutus

ehk liiga pikk suguühe.

Just selline tunne valitseb viimaseid päevi siin Eestis elades. Kepp, mis ei taha lõppeda. Midagi halba nagu pole, aga tuju on läinud. Iga tegu jääb lõputa. Umbes nii. Oleksin pidanud ikka koos naisega kohe ära sõitma, mitte kaheks nädalaks siia vedelema jääma.
Tervitusi taas Proxima Centaurile jm! Gpdaäl _00d:)

Posted by afanasjev at 15:18 | Comments (0)

18. jaanuar 2005

Fallost sulle keelele!

Siuke ütlus lihtsalt

tuli tänu Mati Karmini suurepärastele meremiin-rakett-sõjaväeauto taistele pähe, mis praegu Tartu kaubahalli man seisavad. Ja kuidas veel seisavad!

Posted by afanasjev at 13:11 | Comments (1)

14. jaanuar 2005

Tibu lendas ära

ja mina pean veel kaks nädalat

Eesti ja eestlastega elama. Eeskätt iseendaga.
"Tee tegusid ja püsi joogas!" ütleb Bhagavadgitas mingi tüüp. Nojah, umbes seda peabki tegema. Nädalavahetusel lähme Aapole külla. On selline plaan.

Posted by afanasjev at 13:11 | Comments (2)

10. jaanuar 2005

auto müüdud

ja ruitlane taas ratastel.

pärast toredat päeva katastroofipiirkonnas. torm oli olnud nii vägev, et paikuselt kuni rõnguni ei olnud elektrit. tõrvas leidsin napilt tartu tee üles - mutionu valem, tumedad prillid ja lühinägelikkus. olavi ka ei saanud roolis olla, toob alles täna load võrust välja.
pärast killing me nõmmet hakkas jahutusvedeliku hoiatustuli plinkima. nuputasime välja, et ilmselt termostaat, aga haluga lüües korda ei saanud. noh, sõitsime siis plinkivaga ainult 80-90 km/h. puuoks oli teel ühes kohas, ja hulgaliselt okkapuru kohtades, kus puud olid teel olnud.
kindlustuse sai ka alles tartus teha.

Posted by afanasjev at 10:56 | Comments (0)

5. jaanuar 2005

Tervitused Proxima Centaurile

Mõned mu kliendid on tulnukad.

Ausalt. Selline tunne on küll. Tulnukaid on massiliselt. Näiteks need, et tahavad tugevalt positsioneeritud (kallim, parema valikuga, prestiizhikas) ja külastajatest pungil Citymarketid Rimideks ümber teha. Mis on Rimi? Ei odav ega kallis, pigem halva teenindusega, pigem kehva valikuga. Kellele seda vaja on.

Posted by afanasjev at 11:14 | Comments (0)

2. jaanuar 2005

Rockiklubi

Linnad avavad end aeglaselt.

Tartu avas ennast alles siis, kui end is near. Ehk kolimine. Et on tekkinud minu sünnitänavale tore koht Rockiklubi. Meeldiv on istuda keldris, needitud ja värvitud tüübid ümber. Võib kindel olla, et tänavalt ei valgu sisse nn korralikud noored inimesed, kes soovivad õhtut kaklusega kroonida. Meeldiv, kui saab noad koos jopega riietehoidu jätta.

Posted by afanasjev at 17:02 | Comments (0)

Kuulutused