« we are the great nation | Main | Punane »

10. juuni 2005

Kuulus foorum

Äramärkimine Delfi naistelehe raamatufoorumis

Vaatasin kuulsat Delfi naistele foorumit - ja ennäe, äramärkmine. Esimene enda äramärkimine, mida Delfi foorumis täheldasin, oli vist lasteosakonnas, loominguliste man. Seekord siis tänu vene nimele. Üldiselt - kodanikud on päris naljaka postmoderni kokku uhanud:
http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=8&i=33598&t=33598

Igaks juhuks siia ka teema esimene sissekanne pseudonüümi Gail Martin taha varjuvalt inimeseloomalt ja samuti kaks esimest vastust, mis suht põrmustavad kogu teema:

Venekeelsed Eesti kirjanduses?
Autor: Gail Martin
Aeg: 05-31-05 12:28

Mul oleks küsimus, siin räägiti Olev Remsust... Vanasti oli tal Remsujev perekonna nimeks.Kui mitu kirjanikku Eestis üldse vene keelsete seasst on, keda eestlased ka teavad. Kas Rein Veidemanil oli Vene perekonna nimi vanasti? Remsu vist on eestlane aga, kas Nikolai Baturin, Mihhail Veller, Vahur Afanasjev, Anton Nigov kirjutavad; eriti N. Baturin, alguses vene keeles. Eriti Baturin huvitav kuna tema keele kasutus on imelik ja huvitav?

vasta sellele teatele
Re: Venekeelsed Eesti kirjanduses?
Autor: Norija
Aeg: 05-31-05 12:43

Remsu on minu teada karjalaste järeltulija ning see -jev on sinna lõppu ametnike poolt kirjutatud. Erilist vene tausta tal küll pole.
Nikolai Baturin on minu teada pesuehtne mulk.
Anton Nigov on pseudonüüm.
Vahur Afanasjev on vist ka üsna ehtne eesti mees. ;)
Mihhail Veller on nüüd tõesti venekeelne ja venelasest eesti kirjanik. See "eesti kirjanik" on siin nüüd muidugi nii ja naa.

vasta sellele teatele
Re: Venekeelsed Eesti kirjanduses?
Autor: midaiganes
Aeg: 05-31-05 12:57

Anton Nigov. Muhhahhaa! Kindel see, et venelane. Emil Tode ja Tõnu Õnnepalu ka siis, sest need kolm on üks ja seesama isik.

Posted by afanasjev at 06.10.05 18:32

Comments

Kuulutused