« juuli 2005 | Main | september 2005 »

12. august 2005

My Summer Of Love

Soovitan vaadata siukest filmi.

Kuigi plakat viitab natuke hipi-värgile, pealkirjast rääkimata, on õigupoolest tegu eneses lapse ja täiskasvanu vahel pendeldavate inimeste looga - suveromaani läbielavad teismelised, kes on küll nutikad ja skeptilised, kuid sisimas usuvad siiski, et teised inimesed on ausad ja head.
Ent põhilisest kahe tüdruku liinist nauditavam on filmis hoopis usuhullude läbiv mõnitamine. Ja, tulles reaalsusse, toreduse tipp oli kinosviibijate üsna üksmeelne kaasanaermine, kui idid mäele risti püstitama marssisid ja üksteisele soga suust välja ajasid.

Posted by afanasjev at 14:43 | Comments (0)

Fantaseerivad värdjad

ehk vandenõuteooriad helikopteriõnnetuse ümber.

Nagu oligi arvata, lasevad inimesed seoses katastroofiga oma haigel fantaasial lennata. Või siis viskavad nii keerulisel kombel nalja, et mina sellest aru ei saa. Näiteks järgmine kommentaar Postimehe võrgulehelt, geniaalselt idiootne:

kui
12.08.2005 14:29
kopter jõudis vette, oli ta ikkagi õhutihedalt suletud ja vajus suhteliselt aeglaselt põhja, sest vesi on hea takistusega igale kehale. Et kiirendada inimeste surma, tuli aken katki lüüa ja ise lahkuda. Ilmselt pidi sel teisel püiloodil olema ujumisevarustus selleks puhuks-lestad ja hapnikuballoon, et ära põgeneda--jääb mulje ikkagi tellimustööst--estonia huku juures inimesi päästnud piloodi tapmine koos reisijatega

Posted by afanasjev at 14:38 | Comments (0)

11. august 2005

Valgus Tallinna kohal

No nii. Ongi valgus Tallinna kohal.

Hea, et see ei ole
tuhandete majade tuleriit.
Hea, et see ei ole inimeste
lootusetud karjed.
Ainult hommik.
Ainult hommik nagu alati.
Vaikus enne surma.

Posted by afanasjev at 05:15 | Comments (0)

9. august 2005

Balkan

Sõidan tuleval nädalal Balkanile.

Kuna Eestis keegi mind ära ei viitsinud tappa, siis äkki näkkab kuumemas piirkonnas. Mitte et ma üldse kujutaks ette, kui kuum või külm seal on. Ühte makedoonlast tunnen - tema on küll kena ja rahulik inimene.
Sõnum inimkonnale - see tähendab ühtlasi, et 15. augustist kuni septembri alguseni olen lennus. Mobiil peaks töötama. Ikka 0032494510845 või 0037255683015. Tavaliselt töötab esimene number, aga kuna lõpetan Eestis, siis võib juhtuda, et viimasest on ka kasu.

Posted by afanasjev at 17:30 | Comments (0)

Kirjasuutmatus

Ei viitsi kirjutada.

Aga peaks. See on enam-vähem ainus tegevus, millega ma saan natuke teenida ja millega ma saan oma keha suuremaks muuta. Sotsiaalset keha pean silmas, füüsiline kogub niikuinii aasta-aastalt kilosid otsa. Vaatasin juulikuiseid fotosid ükskpäev - noh, täitsa rinnad on juba ette kasvanud. Varsti tuleb topeltlõug kah.

Posted by afanasjev at 17:27 | Comments (0)

Kuulutused