« september 2005 | Main | november 2005 »

31. oktoober 2005

Gouranga

Keegi tore inimene Neateye (Kobesilm?...

...kirjutas mulle, kuidas saavutada kõrgeimat õnne. See on väga lihtne. Reedan saladuse avalikkusele. Niisiis... Ja nüüd kõik koos...

Call out Gouranga be happy!
Gouranga Gouranga Gouranga...
That which brings the highest happiness!

Posted by afanasjev at 22:24 | Comments (15)

30. oktoober 2005

Pall saadana man

Mida Palumäe pole veel jõudnud...

...teha, selle on veliiki vene narood ära teinud. Kõigile vene kirjandusest huvitatutele kohustuslik filmielamus: "Master i Margarita. Bal´ u Satanõ" (režissöör Armen Oganezov, käsikirja autor Vjatšeslav Kulmajev).

Kontrollküsimused:
1) Mis värvi olid Azazello juuksed?
2) Kuhu määris teenijanna kreemi?
3) Mitu naist võttis ballist osa?
4) Mis loomade hääli teeb Voland?
5) Mis ilmus Volandi kannikavahesse ränga sugutöö käigus?
6) Miks Meistri seemnevool filmi lõpustseenis nõnda puudulikuks osutus?

Auhinnad loosib välja V. Putini nim. Filmiakadeemia.

Posted by afanasjev at 01:51 | Comments (0)

25. oktoober 2005

Tribüüt geeniusele

ÄRIMEES VARASTAB OSTUKORVE

Margus on edukas ärimees. Tema päevad on tegemistest tulvil. Oma nappivat aega säästab ta õhtusel poeskäigul – Margus varastab täis ostukorve.
“Mis siin imelikku on?” ei saa tundmatuks jääda sooviv ärimees aru. “Ma ju võtan korvi enne kassat. Keegi pole selle eest veel maksnud. Võtan korvi, lähen kassasse, maksan ise ära ja viin kauba koju.”
Kristiine Keskuse parklas, kus juttu vestame, demonstreerib Margus oma selle õhtu saaki.
Kotis lebavad tavalised kaubad. Leib, piim, tükk vorsti, purk kappareid, odavad viinerid, napoleonikook, kaks kilo apelsine, makaronid, juust, jogurt, šokolaad, pesukäsnad, porno-DVD ja vedelseebi täitepurk.

Statistikaamet ajas vargile

“Täiesti tavalised asjad, eks ole?” uurib Margus ja meenutab, kuidas ta kolm aastat tagasi aru sai, et inimesed ostavad üsna samu asju.
“Kuulsin raadiost, et Statistikaamet arvutab tarbijahindu keskmise ostukorvi järgi. No kui neile juba sobib keskmise ostukorvi järgi inflatsiooni kohta järeldusi teha, siis kõlbab keskmine korv mulle ka!”
Ülle Roostna, kellelt ärimees äsja korvi varastas, on püha viha täis.
“Kuradi värdjad tõmbasid mul alles maki ära,” räuskab daam. “Raisk, ma parkisin küll invaka koha peale, et oleks seest turvasele näha, aga ei sittagi! Ja nüüd pani mingi munn ostukorvi kah pistiiti!”

Solvas naist

Ka Marguse abikaasa Anu Jürgens ei ole päris rahul.
“Margus on muidu normaalne mees, aga poes käib nagu loll,” pahandab Anu. “Viimati palusin tampoone tuua ja ekstra ütlesin, et võta need väiksemad. Aga tema tõi XXLid koju. Mis ta mõtleb, et ma olen mingi ämber vä?”
Täis korvide varastamist ei kavatse Margus siiski jätta.
“Ettevõtluses nii käibki. Ma olen koolitustel käinud,” õigustab mees. “Viimasel ajal olen rohkem ostukärudele spetsialiseerunud. Üleeile sain kaks käru korraga. Eesti majandus ju areneb mühinal. Pere vajadused kasvavad.”

Posted by afanasjev at 17:34 | Comments (0)

Geiraamid

Valisin endale uusi prilliraame.

Valisin, valisin ja valisingi välja ühed Versace omad, siuksed natuke nagu triibulised. Abikaasakene kommenteeris, et ta nagu ei tea, et äkki on naistekad rohkem ja äkki ma ikka proovin Prada omi veel korra. Aga mul oli kohe vabandus varnast: "Tead, need versatsid ei ole naistekad. Need on meestele ikka mõeldud, aga et Versace oli ju pede, siis need on pedeprillid. Aga siiski meestele."
Jäi nii.

Posted by afanasjev at 00:27 | Comments (0)

Peitekreem

Vaatasin Kaks Takti ette (või mis see ongi)...

...lauluvõistlusest osavõtjate pilte netist. Vaatasin ja vaatasin ja siis vaatasin vanuseid. Nagu siukeste asjade puhul tihti, olid vanused väiksemad, kui pilt karta lubas. Et olid nagu noored inimesed, et mitte öelda naised, aga kole vana väljanägemisega. Olen seda varem ka täheldanud, kuid nüüd nägin läbi kogu vandenõu - PEITEKREEM, puuder, lauvärv jm jumestusvahendid on leiutatud, jaemüüki paisatud ja tarbijate teadvuses põhjalikult juurutatud RAHVUSVAHELISE VANADE NAISTE NÕUKOGU POOLT.
See nõukogu on hirmsam, kui kõik illuminaadid, massoonid ja oikumeenilised relgioossed ühendused kokku. Nende vandenõu on ilme ja lihtne - teha nii, et noored naised (tüdrukud sealhulgas) mätsiks endal näo kreemide ja puudritega korralikult üle, et nende noorus välja ei paistaks. PEITEKREEM - mille peite? Nooruse, ma ütlen.
Kui kõik maailma noored naised on jumestusvahenditega kinni kaetud, on vanadel naistel kohe kergem hingata. Pole enam seda jubedat vanusekonkurentsi. Jääb vaid vanuseeelis - rohkem raha ja kogemusi.
Tüdrukud, ettevaatust! Teie emad plaanivad teie vastu kurja!

Posted by afanasjev at 00:18 | Comments (0)

24. oktoober 2005

Guabi Guabi

Natuke traditsioonilist Aafrika zeni.

Guabi Guabi kuzwan le toum diome
Ize les gambi shooey entana
Guabi Guabi kuzwan le toum diome
Ize les gambi shooey entana

Guabi, guabi, kas on kallim sul?
On küll, ta elab kaugel ja teda armastan.
Ma ostan talle jäneseid, banaane ja kakaod.
Guabi, guabi, mis alles jääb, ei kao.

Posted by afanasjev at 15:57 | Comments (0)

19. oktoober 2005

...nuuksub vuntsidega naine.

Jaak Leer. Nelli Teataja. Kes pole veel lugenud, siis siin väike väljavõte pluss link elu allikale.

http://www.nelli.ee/showarticle.php?articleID=1125

„Einar on viimased kaks aastat nii uimane, aga mul oleks vaja asju vedada. Näiteks Lasnamäelt oleks vaja kesklinna tuua vana hea sektsioonkapp. Ma ju nõukogude ajal ei saanud sellist, kuid nüüd on nende hinnad nii odavad, et osta või terve korter täis. Aga buss on katki ja midagi ei saa vedada. Kartulid on ka maalt toomata, arvatavasti suren talvel nälga,“ nuuksub vuntsidega naine. Ka liigne karvakasv olevat Silvi sõnul Einari süü. „Mul on depressioonist kogu ihu karvad neli korda kiiremini kasvama hakanud. Vanasti sai vuntse ikka kahe nädala tagant aetud, aga nüüd... nüüd ajan iga kolme päeva tagant,“ nutab tädi Silvi.

Posted by afanasjev at 09:38 | Comments (0)

18. oktoober 2005

Kanapoks

Uskumatu on saanud tõeks,...

...osalen kanapoksis. Ehk et kolm päev tagasi ilmusid mingid plekid, punetavad laigukesed nagu näkku. Ja süda oli paha veidi ja palavik ja need kuradi punnid läksid päris punnideks. Siuksed hajusad, mitte konkreetselt kusagil. Üle kere. Üks on kottide all ka.
Ise kahtlustasin, et võib olla allergia, kuigi mul allergiaid ei ole olnud.
Kivisildnik arvas, et katk.
Lugesin netist, vaatasin pilte, panin diagnoosi.
Ravi: tuleb jätkata tavalist elu. Pesta korralikult ja kodus püsida. Aga kodus püsimisega on see sitt asi, et mind visatakse soome keele kursuselt välja, kui veel kaks korda puudun. Hullult range värk on. Et mis ma nüüd teen. Peale punnide ja kerge halbolu õhtul suurt viga pole, aga kui soome keelde minna, siis saavad flaam, kreeklane ja soomlane äkki samuti tuulerõuged (nii, nüüd ütlesin lõpuks ära - inglise keeles chickenpox) kätte.
"Jagatud mure on pool muret," soovitas Ruitlane.

Posted by afanasjev at 22:58 | Comments (0)

17. oktoober 2005

Riiete ostmiseks käin tööl

Leidsin Delfi Noortekast ilmselt Jaak Leeri õpilase loodud suurepärase võltspostituse (ma ikka loodan, et see on võlts):

http://noortekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=43&i=76671&t=76671

Autor: ..-princess-..
Aeg: 10-08-05 14:44

asi selles ,et ma olen väga populaarne oma koolis , mitte ainult klassis ...olen keskmise pikkusega , kehaehitus on normis , hallide , suurte silmadega , pikad ripsmed , mis muutuvad tänu duššile veel pikemaks ja tihedamaks , näos punne eriti ei ole , üle õlgade paksud blondid juuksed ...... ka riides käin normaalselt , enamus riideid on kas diesel , nike , terranovast w naomi w lihtsalt kaubamajast... kõik on mulle öelnud , et olen ilus ja tore , mul on hea iseloom - kõigi vastu sõbralik jne.
aga asi on selles , et mu klassi tuli uus tydruk kellega ma sain eelmine aasta väga hästi läbi - nn. parimad sõbrannad - kuid nüüd mu klassiõena on ta muutunud kahtlaseks .... ta on sama tuntud kui mina - tänu mulle- ja ta hakkab vist mu sõpru ka veel lantima , olen kuulnud , et ta räägib mu kohta jubedusi , et väljaspool kooli olen ülbe ja ninakas , rääägin teistest taga , riiete ostmiseks käin tööl ja et mul on juuksepikendused..
ma tõesti ei tea mida teha ma kardan et mulle pööratakse selg

Posted by afanasjev at 17:03 | Comments (0)

Jalgpall

Katil oli õigus, et...

...absoluutselt kõik asjad on paremad kui jalgpall. Est-Lux mäng. Käisin. Vaatasin. Jõin puskarit. Mida rohkem segi jäin, seda rohkem Eesti võitis. 2:0. Ja mis ma nüüd sellega oskan pihta hakata.
Jason, kes läheb järgmisel aastal Lõuna-Koreasse elama, üritas ühist pinda luua - see oli laupäeval, mäng oli kolmapäeval - spordi baasilt. Et mis on Eesti rahvuslik spordialla.
Mina: "Well, actually I don't know. I'm not much of a... Well, football maybe. And basketball, sure, basketball..."
Naine: "And volleyball! Maybe..."

Posted by afanasjev at 16:41 | Comments (0)

Hobu Suutra

Nii kui Luksemburgist koju jõudsin, leidsin...

...internetist Kama Suutra piltide koondtabeli, kaasa arvatud variant, mis hukutas keisrinna Katariina II. Lingid allpool:

http://img.photobucket.com/albums/v138/fosbender/KamaSutra/sex_positions.jpg

http://www.biggreenbuddha.com/information.php?info_id=6

Posted by afanasjev at 16:35 | Comments (0)

3. oktoober 2005

Sidi Afanas

Tervis! Teile helistab härra Vasikas.

Jaa, te kuulsite õigesti. Va-si-kas. Just. Ma tahtsin paluda, et te saadaksite mu pagasi Quarzazati. Oui, bien sur. Nimi? Härra Vasikas. Vasikas, oui monsieur. No, Va-si-kas. Ei, mitte Lehm. Notre valise, s'il vous plait. Kas te kuulete mind? Halloo?

Posted by afanasjev at 02:08 | Comments (0)

Maroko plussid

Ehk et mis meil Aafrikas hästi oli.

+ päevitus, lõpuks ometi
+ pagasi hilinemise tõttu reisikindlustuselt (inshallah) saadava 250 euri jagu t-särke (armani adidas)ja trussikuid
+ kuiv ja soe kliima ravis lõpuks köha välja; isegi konditsioneer ei suutnud kopsutoru uuesti perse keerata
+ sul ei ole õrnagi võimalust kõhtu hommikul liiga täis õgida, kui sinuga samas hotellis peatuvad poola turistid - mida nad ära ei jõua süüa, sellest nad teevad endale päevaks võileivad
+ kuna atlandi ookean arvaks heaks eelmised konsumeerida, saan varsti uued prillid - seekord alla ray-bani raame ei võta
+ tuuri viimase päeva praeoinas
+ et nii palju õnnestus ostmata jätta, sh 1000eurone suure fossiilisisaldusega diivanilaud
+ "my friend, want dope?" küsiti ainult kaks korda (see võiks ka miinus olla)
+ kaks nädalat ja ei tilkagi alkoholi
+ sain teada, et kuigi päikesetõus kõrbes on jahe, hakkab liiva sisse kaevatud jalgadel soe
+ land rover, eriti defender, eriti pimedas ja eriti kolm tosinat korraga; sõites tunne nagu un missioonil vms
+ roheline tee kuivatatud mündiga
+ oranzh kaamelinahast õlakott
+ pool kilo kuivatatud soolamandleid
+ maroko apelsinid
+ karvase rinnaga ingel, kes mulle sahara väravatel tablette söötis; endal olid ju aktiivsöed ja varuibuprofenid pagasis ja pagas... aga seda me juba teame
+ kaks nädalat keelekümblust, prantsuse muidugi; marokos on isegi tänavasildid araabia ja prantsuse keeles paralleelselt; aint inglisegi oleks päris keeruline asju ajada; õnneks veidi prantsust juba tuleb
+ mäeveerudele heledatest kividest laotud araabiakeelsed kirjad
+ mees, kes istus pimedas ja niiskes savimaja tuppa kaevatud augus, ketras savist potte ja tadzhine ega surnudki maha
+ õnnestus mööda hiilida autentsetes (auk põrandas, kraan ja veepang loputamiseks ja kalts pühkimiseks kõrval) maroko vesikäimlates tõsisemast; kõige raskem kultuuriprobleem oleks olnud ühiskasutuses kaltsu tarvitamine enda perse kallal
+ linasest riidest särgid 50 euri tükk; tõesti kvaliteetne töö ja suurepärane lõige
+ marrakechi ööklubi pacha, tõrvikute ja kõige muuga
+ pacha turvadaam võttis mu pussi hoida ja tagastades oli isegi pärale salvräti ümber mässinud - noh, ilmselt et mitte enda sõrmejälgi sellele jätta, et juhuks kui ma kavatsen taksojuhi ära tappa vms
+ taksist, kes meid öö läbi marrakechis ringi vedas ja selle eest tõesti väga mõistliku summa võttis, mingi 400 dirhamit ehk 40 euri ainult; aga vahemaad olid tõesti pikad ja sõitu mitu korda
+ pakikandja nordin, kes meid esimesel õhtul viieka eest ära päästis, helistades agentuuri (ainsal töötaval numbril, mida siinne agentuur polnud meile muidugi andnud)
+ arusaam, et kuigi organiseeritud reisiga saab rohkem linnukesi kirja (nägin seda, seda, seda), oleks omal käel põnevam; et see tunne on kogu aeg sees olnud ja nüüd on kindel, et õige tunne

Posted by afanasjev at 01:30 | Comments (1)

2. oktoober 2005

Maroko miinused

Et mis meil siis Aafrikas halvasti oli.

- Atlandi ookeani lained neelasid mu tumedate klaasidega prillid alla. Nüüd tuleb kuu lõpu ja Eestiskäiguni vanu nõukaformaadis invaliidikaid kanda.
- Pagas jõudis meile otselennust hoolimata järele alles 5 päeva pärast me Aafrika pinnale astumist.
- Meile öeldi, et me oleme halvad inimesed ega toeta Maroko majandust, mitte ostes plastnupuga plekk-kannu. Samuti sai üks tuareegi kutt õnnetuks, kuna me ei andnud talle kõrbehiire uru näitamise eest viit eurot ega ostnud kolmekümne eest munakujuliseks treitud kivitükki ära. Mingu putsi.
- Fotokas jõudis koos muu pagasiga takkajärgi kätte. (Kes see loll paneb fotoka mujale kui käsipagasisse?) Jäid pildistamata: veepumpa tossav toruots datlipalmioaasis, linduõgiv kass Agadiri lennujaamas, ahned lapsed Erfoutis, mädanev lambapea Fesis, nahaleotajad, päikesetõus Saharas kõrbes. Kompenseerisime postkaartide soetamisega.
- Kõik tahavad raha ja tihti sama palju kui Lääne-Euroopas. Kirvest pannakse rõvedalt. Kuigi samas võib jopata hunnik T-särke ja alukaid vaid 15 euri eest (olidki varud lõppemas).
- Toit oli igav. Endiselt jääb parimaks kus-kusist see, mida saab teiselt poolt Grote Markti tollest väiksemast toidutänavast. Söögisõpradel soovitan Maroko asemel Türgit külastada, teine tase.
- Marokos ei müüda tampoone. Vähemalt kesklinna poodides ja apteekides mitte. Apteeker naeratab piinlikult ja pomiseb midagi menopausist. Geenius. Sidemed siiski müügil, tubakapoes.
- Nagu arvatagi võis, polnud AB Toursi reisibüroost ja Eurosecours kindlustusest sittagi abi pagasi kättesaamisel. Kellele ma telefoniarve esitan?
- AB Tours oli kohalikule allhankele (väidetevalt) meie vale saabumisaja teatanud, mistõttu esimene emotsioon Marokos oli lost and not found Agadiri lennujaamas. Pakikandja Nordin aitas.
- Sahara väravatel oli süda paha ja kõht lahti ja liigesed valutasid nii et aivit. Võimalik, et see oli see Eestist saadud ja kodus Brüsselis üles töötatud külmetus, mis paugaga lahkus.

Posted by afanasjev at 13:07 | Comments (0)

Kuulutused