« Guabi Guabi | Main | Geiraamid »

25. oktoober 2005

Peitekreem

Vaatasin Kaks Takti ette (või mis see ongi)...

...lauluvõistlusest osavõtjate pilte netist. Vaatasin ja vaatasin ja siis vaatasin vanuseid. Nagu siukeste asjade puhul tihti, olid vanused väiksemad, kui pilt karta lubas. Et olid nagu noored inimesed, et mitte öelda naised, aga kole vana väljanägemisega. Olen seda varem ka täheldanud, kuid nüüd nägin läbi kogu vandenõu - PEITEKREEM, puuder, lauvärv jm jumestusvahendid on leiutatud, jaemüüki paisatud ja tarbijate teadvuses põhjalikult juurutatud RAHVUSVAHELISE VANADE NAISTE NÕUKOGU POOLT.
See nõukogu on hirmsam, kui kõik illuminaadid, massoonid ja oikumeenilised relgioossed ühendused kokku. Nende vandenõu on ilme ja lihtne - teha nii, et noored naised (tüdrukud sealhulgas) mätsiks endal näo kreemide ja puudritega korralikult üle, et nende noorus välja ei paistaks. PEITEKREEM - mille peite? Nooruse, ma ütlen.
Kui kõik maailma noored naised on jumestusvahenditega kinni kaetud, on vanadel naistel kohe kergem hingata. Pole enam seda jubedat vanusekonkurentsi. Jääb vaid vanuseeelis - rohkem raha ja kogemusi.
Tüdrukud, ettevaatust! Teie emad plaanivad teie vastu kurja!

Posted by afanasjev at 10.25.05 00:18

Comments

Kuulutused