« Jalgpall | Main | Kanapoks »

17. oktoober 2005

Riiete ostmiseks käin tööl

Leidsin Delfi Noortekast ilmselt Jaak Leeri õpilase loodud suurepärase võltspostituse (ma ikka loodan, et see on võlts):

http://noortekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=43&i=76671&t=76671

Autor: ..-princess-..
Aeg: 10-08-05 14:44

asi selles ,et ma olen väga populaarne oma koolis , mitte ainult klassis ...olen keskmise pikkusega , kehaehitus on normis , hallide , suurte silmadega , pikad ripsmed , mis muutuvad tänu duššile veel pikemaks ja tihedamaks , näos punne eriti ei ole , üle õlgade paksud blondid juuksed ...... ka riides käin normaalselt , enamus riideid on kas diesel , nike , terranovast w naomi w lihtsalt kaubamajast... kõik on mulle öelnud , et olen ilus ja tore , mul on hea iseloom - kõigi vastu sõbralik jne.
aga asi on selles , et mu klassi tuli uus tydruk kellega ma sain eelmine aasta väga hästi läbi - nn. parimad sõbrannad - kuid nüüd mu klassiõena on ta muutunud kahtlaseks .... ta on sama tuntud kui mina - tänu mulle- ja ta hakkab vist mu sõpru ka veel lantima , olen kuulnud , et ta räägib mu kohta jubedusi , et väljaspool kooli olen ülbe ja ninakas , rääägin teistest taga , riiete ostmiseks käin tööl ja et mul on juuksepikendused..
ma tõesti ei tea mida teha ma kardan et mulle pööratakse selg

Posted by afanasjev at 10.17.05 17:03

Comments

Kuulutused