« Raport | Main | Palderjan »

16. aprill 2006

Natsivärdjad

Avastasin, et Rahva Raamatu edetabelis...

...3.–9. aprillini on esikohal Tiit Madissoni "Holokaust. XX sajandi masendavaim sionistlik vale".

No mida kuradi vittu!

Mõistetav, kui kodujuusturaamat vms on esikohal, aga haige värdja debiilne, vaenuõhutav ja lollakat valet ajav soga edetabeli tipus - minge persse. See ei ole normaalne.

Muidugi on viga minus, et mulle Eestis elada ei meeldi. Olen lihtsalt ebasobiva mõtlemisega inimene. Minu mõtlemine on selline, et tahaksin inimsusevastaste kuritegude heakskiitjatele nuiaga pähe lajatada. Ja kurjategija hävitamine ei ole inimsusevastane kuritegu, vaid tegu inimkonna hüvanguks.

Sead! Sead! Sead!

Mul ei ole mingit põhjust jääda väljendites tagasihoidlikuks. Miks türa ma peaksin viisakas olema, kui osa eesti rahvast sülitab mulle näkku? Tahaksin uskuda, et see raamat on edetabelis, kuna inimesi huvitab friigikirjandus, et nad loevad seda kui haigusloo lisa. Vaevalt.

Tapjapolitseinik vabaduses, natsiraamat riiulis, karjäärikommunistid pukis, rusikad näos, bemari maastur perse ja kange õlu keres - see on Eesti.

Kui saaksin ilma hakkama, viskaksin sinisekaanelise passi prügikasti.

Posted by afanasjev at 04.16.06 13:03

Comments

muide - meil siin eestis on ka president inimsusevastaste tegude poolest kurikuulsa organisatsiooni tippametnik ja riiki juhib genotsiidiparteid võrk, mille tegevuse tulemusel üks rahvas lihtsalt välja sureb jne jne

Posted by: kivisildnik at 04.17.06 13:51

exactement!

Posted by: v at 04.17.06 16:20

Kuulutused