« Miks ikkagi? | Main | Polska, moi domek »

7. aprill 2006

Tartu impotendid

Ei viitsi nimeliselt sõimata,...

...ent kui Tartust kõnelev luulekogu ei ole kaks kuud pärast valmimist kaubandusvõrku jõudnud, on ilmselge, et tegu on asjaajamissuutmatusega väljaandja poolt. Muidugi nikuvad levifirmad väike- ja projektikirjastusi, vastuseid ei tule jne, aga kui mina, üksikisik, suutsin jõulueelses segadikus raamatu vähem kui kuuajalise ajamisega poodidesse viia, siis MTÜ peaks samuti suutma.

Lihtsalt nilbe, kui raamatut küsitakse, isegi poed otsivad, aga seda ei ole kusagil. Nii asju ei aeta. Tartu värk, ma ütlen.

Posted by afanasjev at 04.07.06 11:39

Comments

Hei-hei, Vahur,
Niipalju sest sinu eelmise aasta poogna arvustusest kodanik Kratile (tegelikult Mariliis, 18.a), et neiu oli väga meelitet sinu kommentaaridest ja lubas kindlasti loomingulainel jätkata, kuigi aega selleks nappivat. Tahtsin tegelikult küsida seda, kas ja kust kohast Tartu linna peal sinu "Kastraati" saab osta?
Oliver.

Posted by: Oliver at 04.12.06 14:32

Seoses raamatupoodide ja levifirmade jätkuva nõrktegutsemisega jään vastuse võlgu.

Müügivõrk käitub täpselt nii idiootselt, et raamatut võetakse sisse paar eksemplari, pannakse need poes ülemisele riiulile, kuu lõpus imestatakse, et need kaks tükki on ära ostetud, ja siis a) ei tehta midagi, b) tellitakse uued, aga mitte neli või kümme, vaid ikka kaks.

Peaks vist päris kirjastusi kasutama. Äkki nende väljaannetega käitutakse paremini.

Posted by: v at 04.16.06 11:20

Kuulutused