« 16aastane | Main | Massiaru 7.-9. juuli 2006 »

14. mai 2006

Igale tõelisele delfieestlasele

Mina oma humanismiga...

...sind, rotisuudlejat, ei mürgita. Sulle, elevandiemakas, on mul varuks dildo otse Aafrikast. Sind kepin ma roostes naeltega selgroogu. Ma olen saanud liiga palju haridust ja armastan liiga paljusid inimesi, et sulle, koeraokse, kaasa tunda. Sina, mädanev varbaküüs, oled haige nii oma kiivitajaajudest kui jätkusuutlikult lõdvast jänesenokust, kuid ikkagi ei kavatse ma sind kaitsta. Tõsi küll, mul on isegi sinu jaoks natuke empaatiavõimet. Ma tõesti juurdlen murelikult, miks sina, maa sool talvistel tänavatel, ei ole väisanud kaubanduskeskust, et soetada hiigelsuur klaaspurk, kuhu sa ilusasti ära mahuksid. Aga soovitan - osta see purk, kasvõi järelmaksuga, koonda kõik oma juustealuse kompostihunniku mõttevarud ning roni tervenisti purgi sisse. Siis sa, alaväärsusest vaevatud ülemõõduline roojakängar, saad oma viisteist minutit kuulsust, mille poole sa oled salamisi õhanud. Siis sa alles näitad mulle ja minusugustele, et sinagi oskad kunsti teha ning see on sinu käes käkitegu. Siis on sul olemas oma kultuur, lõpuks ometi, ja naabrid, kes seda vaatama tulevad, võivad imestusega ohata - oh, Jeesuse armurõõm, ongi võrsunud üks korralik mittehumanistlik kunstnik meie eneste seast!
"Tõesti, tema on tõeline mees ja, Issand olgu kiidetud, ka ehtne isemajandav maailmanaba, mitte närukael ja tohtletanud intelligent."
"Ennäe, kas temal mitte pole sinumustvalge märgikene nii armsasti rinnas rippumas?"
"On tõesti. Ja kui kenasti see purk talle sobib, kui vaimuheledalt on valitud need kaarjad vormid nõule!"
"Oh, Jestas jah, nüüd langetagem alalõuad maani, austusmärgiks tema vaimujõule!"
Tead, hiirepisar, hamstri hingekeel, sul võin ma lubada, kui kuuled - ei tule naabrid muud kui mõnitama sind, sa kusemadu, ruigav eestlane! Siis küsid ise raha uue purgiks jaoks ja irvitusi kuuled, kui läheb halvasti, läeb lendu kivigi. Seepärast, määrdund taldrik, auk mordas pane kinni, ja ära mõtle, see ajudele halb.

Vahur Afanasjev,
Eesti rahva reetur

*

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=12882560&com=1&s=1&no=60

Kalev, 13.05.2006 13:15:
"Ei ole vaja neile kultuuriinimestele midagi. Enamik neist on rahvuse reeturid. Millegipärast kaitsevad just liiga palju haridust saanud inimesed alati okupante, pederaste, kurjategijaid jne rääkides humanismist ja muust jamast. Kohe näha kellega nad sugulust tunnevad. Haiged inimesed kes kaitsevad haigeid inimesi.
Mina ei taha et minu lapse ajusid mürgitataks koolis kultuuri ja humanismiga. Vähemasti mitte sellise kultuuriga nagu meie niinimetatud haritlased propageerivad."

Posted by afanasjev at 05.14.06 14:42

Comments

hing suisa balsameerub õnnest lugedes. muideks - kas humanistist kulturaal teab pretsedenti belgia rahvuspalsami postitamise faktist ajaloolise kodumaa suunal? et kas on toimunud ja/või õnnestunud? või peaks toomas-hendrikul laskma diplomaatilisse susata?

Posted by: zverjonok at 05.14.06 18:51

ei tea. pole kuulnud. kui järele mõtelda, võiks katsetada. lähipäevil ei viitsi ajada. tuleta kuu viimasel päeval meelde, käin vahepeal ungaris ära.

kui tulevane töökoht vastu tuleb, toon hunniku seminarile kaasa.

Posted by: v at 05.14.06 22:24

Kuulutused