« CABARET DERRIDA, huy voltäär | Main | Revident tuleb! »

16. august 2006

Amnesty International

Rahvuslikult meelestatud türapead...

...arvavad nõnda:

"AmnestyInternational on itskete loodud organisatsioon mis mõeldud lääne traditsioonide hävitamiseks nagu kogu see talmudism mis paneb ühed "jumala poolt ära valituteks" ja teised kõntsaks keda võib oma äranägemise järgi ära kasutada..."

Minge munni.

Ma ei ole kohanud ühtegi inimest, kes oleks langenud juutide vägivalla ohvriks. Okei, Palestiinas kindlasti mõni leidub, ent valdavalt - ohuks ühiskonnale on värdjad, kes arvavad, et nende vägivallal, juhmusel ja grupikuuluvusel põhinev maailmanägemine on ainuõige. Siukeste värdjate ohvriks on Eestis väga kerge langeda. Küll ärritavad neid teiste, rahumeelsete inimeste pikad juuksed, küll seksuaalne kuuluvus, küll muusikaline maitse... Eesti rahvust ohustab juhm nudipea kordi rohkem, kui miljon juuti.

Ma ei taha, et riigis, mille kodanik ma olen, võtavad võimust kiilaspäised ajukääbikud (omaarust lääne kultuuri kaitsjad ja mis kõik veel), kes arvavad, et nemad on parim osa inimkonnast ja kõik teised on kõnts. Kuid tundub, et rahvale nad meeldivad... Rahvas arvab: "Vägivaldsed, kuid vähemalt ei ole homod, juudid, kunstnikud, punkarid, haritlased, vasakpoolsed, mustanahalised, venelased, soomlased, poolakad ega muud hullemat..." Ja poliitikud aiva uhavad takka, ajavad vahtu rahvusküsimuste ümber üles - ja keegi kurat ei tegele Eesti sotsiaalse olukorra põhjamaiseks, normaalseks muutmisega. Minge putsi, 1990ndad on läbi. Aeg oleks elama hakata. Või mis?

Posted by afanasjev at 08.16.06 10:39

Comments

Sõber täpsustas, et juudivägivald on olemas (Palestiina jne). Vastan:

Juudid vägivallatsevad seal, kus nende riik on, ja selle ümbruses. Selles, et juutidel on oma riik, on otseselt süüdi saksa natsid, itaalia fashistid, vene punased imperialistid ja kõik muud "rahvuslikult meelestatud" jõud, kes selle tööka ja targa rahva
Euroopast suurearvuliselt välja kõrvetasid:)

Posted by: V at 08.16.06 22:44

nii kohe teen postimehe lahti
vaatame kes on täna
ennast või teisi
ära tapnud

Posted by: v at 08.17.06 10:05

Kas eestlaste, lätlaste ja leedukate jpt teiste rahvuste küüditamine polnudki vägivald? Äärmussionistide juht ze'ev jabotinsky kirjutas oma semudele juba 1939 lõpul, et küüditame palestiinlased samuti kui Baltikumi rahvad...
Tolleks ajaks oli asi juba otsustatud seepärast ka Päts nii kergelt Eesti ära "kinkis", kuna teadis, kes maailma juhivad. Oli ju neile suure koguse tsaari-Venemaa kuldmünte spekuleerinud.

Posted by: Olev at 08.19.06 16:35

jah, represseerijate hulgas oli juute (idel jakobson), ent juutide mõju ja osakaal kurjategijate leeris oli täiesti võrreldav eestlaste endi või kasvõi lätlaste hulgaga.

eestlasi küüditasid valdavalt venelased. kusjuures tükkis eestlastega represseeriti ka juute, kogu impeeriumis - küll varjatumalt ja vähem totaalselt kui saksas, aga laibakuhjad ei saanud väga väiksemad.

juute on venemaal ikka taga kiusatud, see jätkus tugevalt ka nõukogude ajal - mis lükkab juba iseenesest ümber igasuguse võimaluse, nagu oleks nõukogu kord juutide kontrolli all olnud.

sakslased tapsid tuhandeid kordi rohkem eestlasi kui paar jakobsoni.

Posted by: v at 08.21.06 22:28

39. aastaks olid juudid (tuntumad nimed zinovjev, kamenev) parteist juba välja puhastatud. ainsa poliitbüroo liikmena jäi alles kaganovitš.

õppige ajalugu, kipspead. see tegevus tähendab enamat kui lihtsalt hitleri pildi ees ona panemist.

Posted by: Serial K at 08.23.06 11:56

Vahur ma ei pea silmas neid, mutrikesi kes konkreetselt tegusid korda saatsid, vaid neid kes maailma asju suunavad ja vahel ka USA presidendi eest otsuseid teevad... kurja juur on Federal Reserve omanikud, kes koletuste taga...

Posted by: at 08.23.06 15:06

Kuulutused