« oktoober 2006 | Main | detsember 2006 »

29. november 2006

Euroopa jälle süüdi

Eestis aina kultiveeritakse...

...arusaama, et kõik sitt tuleb teistelt, eemalt, väljast, kaugelt, kõrgelt. Venelastelt õpitud - neil on ka kõiges süüdi tshetsheenid, baltlased ja juudid, grusiinid ka muidugi.

Eesti jaoks käepäraseim pasaallikas on Euroopa Liit. Postimees pealkirjastab loo "Euroopa Kohtu otsus võib elektrihinna üles lüüa".

http://www.postimees.ee/291106/esileht/majandus/231377.php?r=

Jah, Euroopa Kohtus otsustatust tingitult avaneb Eesti nö riiklikul energifirmal võimalus piiramatult hinda tõsta (konkurentsi ju pole). Kes keda nikub? Ikka eestlane eestlast. Euroopa Kohus ne pri chyem.

Ah, suva, energiküsimustes on tuumajaama müüdapääsmatu lahendus. Soovitan ka varuda kummipaate - viimasest kirjutan lähemalt uues raamatus "Kaadrid otsustavad", mis on juba küljendaja käes. Aapo Ilvese illustratsioonid lähevad samuti juurde, et Jõgeva mees kah aru saaks.

Posted by afanasjev at 16:17 | Comments (0)

26. november 2006

Seenetripp

Seoses kauni sügisilmaga otsustasime...

...seenetripile minna. Ja läksime. Nataša ja Kairika ja mina. Brüsselist liikumasaamine võttis laupäeval omajagu aega; eksisime natuke ära, otsides kõige otsemat teed. Eric arvas reedel, et kui kusagil seeni on, siis äkki Bastogne'i kandis. Ta ise pole seenel käinud. Belglased on ses osas pisut linnastunud-ületsiviliseeritud. Seenekorjamine seostub eeskätt seenemärgituse ja psilodega:)

Nojah. Saime linnast välja, ikka vana head E411 pidi Luksemburgi suunas. Pärast Meuse'i ehk Maasi jõe ületamist keerasime A4 peale, mis läheb Bastogne'i. Et peame mingil hetkel kinni, kui metsasemaks läheb. Sadas kõvasti. Tuul aina tugevnes. Mingil hetkel käisime fritiputkaks kujundatud bussi juures, keset sünget tühja maa-maad plastpeldikus. Sõitsime edasi. Vihma lahmas. Selge - ei mingit seenekorjamist, sest metsas saaksime mõne minutiga läbimärjaks. Otsustasime - kaks varianti, kas Maastrichti ja smartshopi seeni ostma, või Luksemburgi Tiinale külla. Valisime viimase. Trujillo tüüp, kes ütles, et eurooplased on väga etteaimatavad ja ebaspontaansed, eksis taas. Nagu ennegi juhtunud, osales Nataša auto täiesti planeerimata väljasõidus kuhu iganes.

Tiina oli vaimustavalt pai, korjas külmkapist seeni ja serveeris meile lamba, tsukiini ja kartulipudruga. Aitäh! Teekond auto juurest Tiina uue koduni oli täiesti muinasjutuline, olgu öeldud. Jõgi, müürid, varemed, sillad, valgusskulptuurid.

Käisime kõrtsides. Magasime külaliste- ja litsimajas vaksali ligidal. Peldik ja dušš olid koridoris, kuid tuba kaunistas ehe vanaaegne bidee ja väärikas kahe kraaniga kraanikauss. Puhas, aga põnev paik.

Varsti peaks ilmuma kõrtside võrgulehele kaks fotot Leveli baarist, kus me kah peal; kuupäev 25. november.
http://www.beaware.lu/photos.php?genre=2&rep=Level

Posted by afanasjev at 19:07 | Comments (0)

24. november 2006

Elekter ära

Näiliselt naljakate...

...sündmuste tagamaad on mõnikord kõike muud kui lõbusad.

Eesti Päevaleht kirjutab:
"EL-i energeetikaministrite kohtumisel läks elekter ära"
Brüsselis eile toimunud Euroopa Liidu transpordi, telekommunikatsiooni ja energeetika nõukogu kohtumise ajal toimus umbes 15-minutiline elektrikatkestus, mõningase tööseisaku järel jätkus koosolek veidi aega hämaruses.

Juhtumisi tean, miks elekter ära läks - mu töökohast kaks maja edasi toimuvad suures kontorihoones renoveerimistööd. Ulatuslikud. Väikekoppade jm masinatega sõidetakse hoone sees ja puha. Eile, ilmselt ministrite kohtumise ajal, läks järsku vool ära. Meie majas muidugi, ent ka kuus-seitse kvartalit eemal Schumani ringil.

Asi selles, et lammutajad sattusid elektrikapis/alajaamas voolu alla. Andres nägin, kuis ühte kiirabisse pandi. Nahk rippus, veri voolas. Jne. Ajaleht ütles, et mees suri teel haiglasse. Vigastada sai tegelikult kaks inimest veel, nad on raskes seisus.

Kuna otselinki panna ei saa, kopeerin Le Soiri uudise:
"L'ouvrier est décédé"
jeudi 23.11.2006, 15:10
L'ouvrier grièvement blessé à la suite du court-circuit qui s'est produit dans une cabine électrique située dans le quartier européen a succombé à ses blessures, selon Philippe Massart, porte-parole de Sibelga. Deux autres ouvriers sont dans un état grave. Brûlée au troisième degré, la victime, a été emmenée en ambulance à l'hôpital des Grands Brûlés de Neder-Over-Heembeek, et serait entre-temps décédée. La cabine est située dans un bâtiment à l'angle des rues d'Arlon et Belliard. Les trois hommes effectuaient des travaux de démolition pour l'entreprise Demeuter.

Elu ongi sihuke. Keegi naljatab, et oh, Brüsseli elektrivõrgud on nõmedad. Ja teine lebab kanderaamil, kolmanda astme põletustega ja kohe suremas, ja vehib kätega.

Raamatus "Kastraat Ontariost" on ka päris palju ohvreid. Just nõnda, out of the blue. Surm on iga hetk võimalik. Töömeeste töö on ohtlikum ja nad saavad vähem palka, ei saa eitada, et mina, kontorirott, olen valitseva süsteemiga rahul.

Posted by afanasjev at 09:31 | Comments (0)

23. november 2006

Kastraat kannab Pradat

Käisime kinos ja vaatasime...

...ära järjekordse menufilmi, mis valmistatud, operatiivselt, üleilmse menuraamatu põhjal. Kui te arvate, et pean silmas Lauren Weisbergeri samanimelist teost, siis te eksite. Mõnevõrra.

Nimelt on ilmne, et tunded ja käitumised, mida Prada-raamat ja film kirjeldada püüavad, on varem kirja pandud ja avaldatud minu romaanis "Kastraat Ontariost"!!!

Kõik on sama: peategelane satub tööle tema jaoks uude keskkonna, teeb tööd, mis teda osaliselt ei huvita, suudab tööd teha nii, et see huvitab teisi, ning tagatipuks lahkub vähem aasta aega töötanuna. Lahkub nii, et peetakse praegugi meeles. "Kastraadi" tõstab loomulikult "Pradast" kõrgemale tihe filosoofiline aluspõhi, seksuaalne kvaasihumanistlik surmakäsitlus ning kõrgelennuline ja ammendav lõpp. Prada-film lõppes nõmeda moraaliga, mida keegi niikuinii päriselt ei usu (vt ses osas Res Isamaa loosungit), eriti mitte need, kes taoliseid filme vaatavad ja raamatutele megatiraaže tekitavad.

Film:
http://www.imdb.com/title/tt0458352/

Raamat:
http://www.rahvaraamat.ee/?id=62&no=R039285

PS Ma ei avalda kunagi raamatut pealkirjaga "Afanasjev kannab Versacet"

Posted by afanasjev at 16:44 | Comments (0)

Tallinn Püha Katariina platsil

The City of Tallinn, capital...

...of the republic Estonia, is our guest of honour.

Candidate Cultural Capital 2011, Tallinn owns a rich architectural heritage (the old medieval town is listed as a World Heritage site by Unesco), cultural & historical unique. Tallinn installs it’s ‘typical village’ on the Place Ste Catherine.

http://www.winterpret.be/en/guest.aspx

Nõnda et mingem aga Sint-Katelijnepleinile.

Posted by afanasjev at 10:42 | Comments (0)

Võit, vähemalt ajutine

Usuõpetusele anti...

...esialgu punane tuli. Hea. Järelikult on veel võimalik kunagi Eestisse tagasi kolida ja lapsi koolitada, kui need peaksid tuleama.

http://www.postimees.ee/231106/esileht/siseuudised/230363.php

Posted by afanasjev at 10:42 | Comments (0)

22. november 2006

EPSO AST1 tehtud

Käisin arvutiseeritud EPSO eksamil...

...ära. Tore, nagu ikka. Seekord on võimalused suuremad, oli assistendi leveli püsikoha jaoks inglise keeles. Eelmise tegin soome-inglise, enne eesti-inglise-prantsuse ja veel enne eesti-inglise, aga no alguses ikka ei oska. Öhöh. Meeldiv on elada.

Posted by afanasjev at 23:33 | Comments (0)

21. november 2006

Bussijaama peldikus

Räägin kõik ära, mis...

...bussijaama peldikus aset leidis.

Kurluk Ulica kitarril ja Peruu puhkpillil, laulsin seekord ise.

http://members.chello.be/vahur.afanasjevpitsal/kurluk_ulica/kurluk_ulica_-_bussijaama_peldikus_demo01.ogg

NB! See stseen oli liiga nilbe ning jäi välja mu lähitulevikus ilmuvast paljastav-kelmikast teosest "Kaadrid otsustavad" (illustratsioonid Aapo Ilves).

Posted by afanasjev at 01:45 | Comments (0)

19. november 2006

Loevad, ostavad ja laenutavad

Väga hea, inimesed on "Kastraadi" pärast marru...

...läinud. Muudkui loevad, ostavad, laenutavad ja blogivad.

Vt näiteks http://gea.tume.pri.ee/archives/2006/11/kastraat_virumaa_teataj.html

Teatan, et kõik juhtus minuga päriselt ning on viimse detailini aus. Kirjanikud ei oska üldse valetada. Virumaa Teatajas olin, nagu praegune peatoimetaja ütles, täpselt nii kaua, et romaan valmis saaks. Pärast töötasin veel Tartu Postimehes, kirjutamispinge maandamiseks ja reflektsiooniks.

Meeldiv, et lugejad tunnevad ära Virumaa Teataja toimetuse. Tõsi küll, tekst vaatab kaugemale, kasutab meenutusi Postimehest, Maalehest ja muudest tuttavatest toimetustest. Ehk isegi kvitessents-toimetusest, mis ilmub kolmanda silma läbistava pilgu ette unistel hetkel pärast koosolekut ja enne seda, kui pead mingi munnile helistama.

PS Enesepilastamine ja seksihullus esines loomulikult oluliselt akuutsemas vormis. Kavatsen saadud kogemusi kasutada ülejärgmises raamatus.

PPS Järgmises raamatus paljastan Anne Veski ja Reet Linna arhetüüpide pahupoolt ning õnnetuid seiklusi. Seksi on seal vähe, kuid nalja ja üldistusjõudu seda enam. Oodake, varsti tuleb: "KAADRID OTSUSTAVAD". Eurooplase pilguga kirjutatud eesti rahva lühiku, kuid õnnelik ajalugu. NB! LÕPLIK AJALUGU. Ootust leevendage "Kastraadi" ülelugemisega, või kui see mitu korda tehtud, Ji sarjaga. Meiel on kah ajakirjanik. Näiteks.

Posted by afanasjev at 20:58 | Comments (0)

Lugemiskohustused

Kaus soovitab Kastraati, Jäämäge...

...Lõbusat Matust ja muid väärt raamatuid. Nimekirja vt pressika lõpust.

TALLINNA KESKRAAMATUKOGU

PRESSITEADE

21. novembril kell 13-15.00 soovitab Tallinna Keskraamatukogu
kojulaenutuse osakonnas lugemist Jan Kaus.

Tihti oleme kimbatuses küsimusega, mida lugeda. Õpingute ajal on meil
kohustusliku kirjanduse nimekiri, ent mis saab siis kui õpingud läbi?
Enamasti toetume oma valikus varemloetule või sõprade-tuttavate
soovitustele.

Tallinna Keskraamatukogu pakub välja veel ühe variandi. Nimelt soovitab igas kuus keegi kirjandusega seotud inimene kümmet raamatut, mida lugeda. Kuu alguses pannakse Tallina Keskraamatukogu kodulehele
(www.keskraamatukogu.ee) üles nimekiri kümnest raamatust ning kuu lõpus korraldatakse kohtumine selle nimekirja koostajaga. Selleks tuleb Tallinna Keskraamatukogu kojulaenutuse osakonda soovitaja ja seal on võimalus temaga arutada mida ja miks lugeda. Nõnda saab tutvuda eesti kirjanduse inimestega ning seega laiendada nii oma lugemis- kui tutvusringi.

Jan Kaus on kirjanik, tõlkija, kunstnik, lektor, kriitik, muusik,
Kirjanike Liidu esimees. Ta on õppinud filosoofiat ja pedagoogikat, kirjutanud romaane, novelle, arvustusi, laule, esseid, näidendeid, publitsistikat Ta on tõlkinud proosat ja luulet, toimetanud Sirpi.
Hetkel juhib Kirjanike liitu.

Jan Kausi poolt soovitatud 10 raamatut on järgmised:
Vahur Afanasjev, „Kastraat Ontariost”
John Fowles, „Maag”
Nick Hornby, „Pikk tee alla”
Sven Kivisildnik, „Vägistatud jäämägi” Ji
Kaupo Meiel, „Polügrafisti käsiraamat” Ji
Ene Mihkelson, „Ahasveeruse uni”
David Mitchell, „Pilveatlas”
Triin Soomets, „Väljas”
Ljudmilla Ulitskaja, „Lõbus matus”
„1001 albumit, mida elu jooksul peab kuulama”

Kõigil on võimalus küsida, miks ta just neid raamatuid soovitab.
Olete oodatud!
Täiendav info: Tallinna Keskraamatukogu avalike suhete spetsialist Ardo-Jako
Olev tel 53465608 e-post Ardo-Jako.Olev @tln.lib.ee

Posted by afanasjev at 14:44 | Comments (0)

Postimees mustkuubede mõju all

Vähe sellest, et närukaeltest poliitikutel ja ärikatel...

...on külge harjunud komme aeg-ajalt mustkuubede juures patte lunastada - nad tahavad seda kogu ühiskonnale peale suruda. Et raba aga looma moodi tööd, ole alandlik ja kanna kogu valu kirikusse.

Vaimsete orjastajate vankri ette rakendus ka ajaleht Postimees.

http://www.postimees.ee/181106/esileht/kultuur/229392.php?r

Rebekka Lotman propageerib usuõpetust ja valab oponendid pasaga üle. Nagu mu sõber küsis, kust kohast võtab Lotman õiguse öelda, et usuõpetuse vastased pole tutvunud nö religiooniõpetuse programmiga? On nemad ja olen minagi, Rebekka.

Kogu artiklit alustab Rebekka traditsioonilise viitega USU ja MORAALI seosele (naeruväärsem veel - viitega HIV-viirusele ja lastele ja usupuudusele), NULLIDES sellega igasuguse võimaluse, et ta pooldab tegelikult midagi muud kui tavaliselt USUÕPETUST, st seda, et keegi õpetab mulle, MIDA MA PEAN USKUMA.

Ja nüüd MORAALIST. Moraal on siuke, et Rebekka Lotman on Mihhail Lotmani tytar, kes kuulub omakorda Isamaa ja Res Publica ühenderakonda ning on tuntud konservatiiv-revisionistlike ideedega. Isamaa jha Res Publica üldse on ühed suuremad usuõpetuse taganttogijad. Ehk et Rebekka kasutab Postimeest poliitiliselt kallutatud asjaajamiseks. Head isu.

Taolisest kallutatusest, kõik-kõigiga seotusest ja absurdini küündivast moraalimängust kõneleb roosade kaante ja tagurpidi vahtralehega raamat "Kastraat Ontariost" (autor mõistagi Vahur Afanasjev). "Kastraat" kõneleb asjadest, nii nagu need on, pöörates trööstitu lolluse krampikiskuvaks naeruatakiks.

Posted by afanasjev at 12:29 | Comments (0)

16. november 2006

Borat = pettumus

Borat, mille eile üle vaatasime, osutus...

...pettumuseks. Ootasin teravmeelset huumorit, mis paljastab Lääne ühiskonna ebakohti, kuid sain jalaga-perse killuviskamise. Noh, perse-näos, täpsemini. Naljakas küll, aga kaugel vaimustavast.

Tegin enne kinnominekut veits kivi, ent seegi ei avanud Boratis huvitavaid tahke. Laenud-viited olid ehk põnevad. Kaurismäki Leningrad Cowboysi asjad tulid meelde, ja kindlasti oli palju võetud Kusturica filmidest, sh "Dom za Vezanje" tunnuslugu, Balkani mustlaste jüripäev-laul "Ederlezi". Herzogi karumehe-filmile ja Fahrenheiti-paksule kah.

Äh, ma teeks ise palju ägedama:) Ainuüksi minu romaan "Kastraat Ontariost" (roosade kaantega), paljastab Eesti elu ülevaatlikumalt ja põhjapanevamalt kui kümme Borati USA ja Inglismaaga suudavad.

Posted by afanasjev at 10:45 | Comments (0)

15. november 2006

Tamme-Lauri tamm

Riik tegi õige otsuse ja...

...ostis ära Tamme-Lauri tamme Urvastes.

http://www.postimees.ee/151106/esileht/siseuudised/228741.php

Jah, tamm on pärit ristisõdade aegadest, kuid mis veelgi olulisem - kaks elavat eesti kirjanikku, kelle näo järgi kujutatakse tulevastes õpikutes meie 21. sajandi kirjanduspilti, on mainitud taime all tugevat psühhotroopset ainet pruukinud, läbinud põnevad sisevaatlused ja näinud asju.

Posted by afanasjev at 10:58 | Comments (0)

Keskerakond ongi keskpartei

Kesknädala loos süüdistab Allan Alaküla Tallinki skandaalis välisomanikele...

...kuuluvat meediat. Tähendab: Keskerakonna hääletoru kaitseb tööandjate õigust töövõtjale molli anda ja taha keerata.

Mis tõestab taas, et kõik jobud, alates mu põhikooliaegsest küündimatust ajalooõpetajast, kes väidavad, et Keskerakond on vasakpoolne erakond, ajavad pläma. Keskerakond on tavaline keskpartei, kes kaitseb kord vaeste, kord rikaste, kord keskmike huve - lähtudes eeskätte nende lähedusest või vajalikkusest erakonnale.

Antud juhul seisab Keskerakond kauboikapitalistide eest. Homme räägitakse pensionäridest, et hääli saada. Jne. Ehk nagu ikka. Nagu kõik normaalsed parteid teevad. Nii asi käibki.

PS Tuletan meelde: Vahur Afanasjevi "Kastraat Ontariost" paljastab grotesksel väikelinna-näitel majanduse, võimu ja meedia suhete tavamehhanisme. Tegelaskujud on äratuntavad, sealhulgas Keskerakonnaga tihedalt seotud ärimees. Lugege, kuni poest saada on. Raamatukogust võib ka võtta, aga siis ma saan vähem raha.

Posted by afanasjev at 10:58 | Comments (0)

14. november 2006

Kastraat Ontariost - roosa raamat - ruttu poodi

Tellisin enda romaani "Kastraat Ontariost" vahekokkuvõtted ja...

...hoiatan kõiki eesti keelt valdavaid inimesi, kes veel pole lugenud - kiirustage!

www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?25883
www.rahvaraamat.ee/?id=62&no=R039285

Varsti tuleb euro ja siis te nii vägevat teost enam alla kümneka ei saa. Kaks kümpi läheb kindlasti. Turul tekib defitsiid, arendajad pakuvad muidugi konkureerivaid tooteid, kuid positsioon on ju võetud.

"Hõlpsalt loetav, tugeva ühiskonnakriitilise alatooniga osalt sürrealistlik, osalt humoorikas ja fantastilis-pöörane tunnetusromaan noorest maakonnalehe meesajakirjanikust, kelle edutud eneseotsingud korruptsioonist, absurdist ja müstikast kihavas maailmas lõpevad alles intiimse kokkupuute järel roostevabast terasest kettaga."

VT: Sisaldab avameelset anaalmasturbatsiooni stseeni! Olemuselt on siiski tegemist filosoofilise teosega, midagi Coelho vaimus, ainult veenvam ja naljakam.

NB! Afanasjev on Eesti Pelevin, Sorokini sugemetega. Kahju, et ta on juut, pede ja venelane:(

Delfis öeldi: minumeelest on Afanasjev täitsa eesti mees.

PS Ma kuulusin Kodanike Komiteesse aastal 1988, kui teie alles Taganrogis aega teenisite!

Salajased märkmed otsingumootoritele: teen, petite, nudist, paljas, jalutu, laps, tiibadega, kristi, arnold, valu, gay, estonian, sluts, bangbus, bangtractor, bangtram, amateur, video, explicit, bush, clitor, kastraat, ontariost.

OSTA ROOSA RAAMAT JA SA NÄED OMA UNELMATE KARJÄÄRI!

kastraat ontariost

Posted by afanasjev at 23:46 | Comments (0)

13. november 2006

Guinea siga

Kairika sõi Peruus...

...guinea sea ära. Sündmuskoht Cusco restoran pealkirjaga "Väike Prantsusmaa". Bon appetit!

guinea_siga_2006.jpg

Et ei jääks kahtlust, kellega tegu, lisan Vikipeedia lingi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Guinea_pig

Kuidas Guinea ilma seata nüüd hakkama saab, on ebaselge. Välisministeerium hoiatab.

Posted by afanasjev at 21:47 | Comments (0)

9. november 2006

Kaiman

Küsimus...

...kirjandushuvilistele. Küsimuse moodustas Jaan Pehk Türilt (eile Skype vahendusel).

Milline Eesti kirjanik on saanud krokodillilt hammustada ja jäänud elama?

a) Mitte ükski
b) Vahur Afanasjev
c) Keegi teine.

Õige vastus on loomulikult b. Toimumiskoht Amazonase-äärne dzhungel. Liigi poolest oli tegu kaimaniga, keda võime näha ka järgmisel pildil:

http://www.oeaz.at/zeitung/3aktuell/2003/14/bilder/foto-costa-rica-kaiman.jpg

Hammustada sain romantilistel asjaoludel. Kaiman oli lihtsalt nii nunnu, et tahtsin talle musi anda. Ja musitasingi va peletist. Ei tea, kas ärritasin teda, või oli õigus indiaanlasel Leol, kelle sõnul oli tegu emase kaimaniga, kes vastas mu tundeavaldusele armuhammustusega.

Hüva, et asja mitte liiga kalamehejutuks jätta, tunnistan - mind hammustanud kroko oli täitsa lapsuke. Formaat umbes selline:

http://www.travelblog.org/Photos/8807.html

Hoidsin teda kaelast ja sabast. Kuni minupoolse seksuaalse agressioonini oli loom pulgakujuline, aga musitamisel keeras ennast äkitselt kringliks ja lõi hambad põska. Kuna sirutasin käed kiiresti väljam, sai vaene elukas mind vaid kriimustada ning pidi leppima tühja kõhuga. Hea, et jätkus mõistust musitada kaimani selga, mitte suud. Muidu oleksid huuled läinud.

Posted by afanasjev at 11:03 | Comments (0)

8. november 2006

Punamust

Miks ma ei ole liitunud...

...Punamustaga? Nende meelsusega olen ma ju nõus. Ühiskond on sigatsemist, vihkamist, ebaõiglust ja lollust täis. Seda tuleks muuta. Ilgelt tahaks.

Eks natuke ju muutub ka - Nõukogude Liit oli igal juhul sitem variant kui praegune kapitalistlik ühiskond. Samas on ilmne, et sotsialistlikumates maades (Soome, Belgia) on parem elada kui varakapitalistlikus-postsovietlikus-natsionalistlikus Eestis. Ning isegi Soome ega Belgia pole ideaalsed. Vigu on palju ning osa neist põhimõtteliselt. Karjamõtlemine, minnalaskmine, ülbus...

Aga lahendust ju ei ole, poisid. Te räägite anarhiast ja vastastikusest abist. Ilus. Kui ma olin 15, arvasin ka, et inimkond on selleks võimaline. Hui. Ei ole.

Inimkond on kõnts ja võimetu rahumeelseks, viljakaks organiseerumiseks. Vägivald on meil veres. Mul ka. Punamusta foorumis räägiti, kuidas Vennaskonna kontserdil peksid natsivärdjatest lipakad anarhisti/punkarit. Millised oleks variandid, seltsimehed? Minu esimene mõte - lüüa noaga, poohui, mis tuleb. Kräšš. Perses. Ei mingit vastastikust abi ja rahumeelset anarhiat. Teine variant, õigem/mõistlikum - kutsuda politsei. Kräšš. Perses. Kõik. Kolmas variant on pöörata teine põsk, kuid see teadupärast ei vii kuhugi. Saad rohkem peksa ja kogu lugu.

Asi ei ole kitsa maailmanägemisega valdavalt põhiharidusega ja majanduslikult perspektiivitus surutises elavate inimestega, kes vaenlast otsides juute ja intelligente peksma hakkavad. Isegi, kui kuidagi õnnestuks kõik kõlupead korraga maha tappa, ei saabuks Lennoni unistus. Kui ma saaksin, tapaksin ikkagi. Päriselt. See ei ole vaimuinimese tundeline avaldus. Ma olen ohtlik ja vägivaldne... ehk täiesti tavaline inimene.

Võib-olla tulevad suured muutused aastatuhandetega. Hea algus oleks, kui juuritaks välja füüsiline vägivald. Kes juurib? Punamustad? Ei jäksa. Inimhinge opereerimine pole võimalik ei skalpelli ega sõnadega. Inimesed jäävad närakateks.

Aga ma soovin jõudu kõigile, kes püüavad ühiskonda otsese tegevusega muuta. Eks ma kah proovin. Jõudumööda. Käega lüüa ei tohi, muidu on veel sitem.

Kes suudab veel Lennoni "Imagen'i" tõsielustumist uskuda või viitsib niisama midagi ära teha, vaadaku:
http://www.punamust.org

Posted by afanasjev at 12:20 | Comments (0)

Natsid on värdjad

Enne, kui leian aega Peruust...

...kirjutada, viitan asjale, mis ajab väga vihale.

Kas te olete näinud natsinärakat? Kindlasti. Aga vaadake veel:
http://www.rate.ee/userinfo.php?id=460823

Ja vaadake rohkem:
http://www.rate.ee/interests.php?search_text=wp

Ja lugege, miks ma sellele kõntsale viitan:
http://www.punamust.org/forum/viewtopic.php?t=101
PS Kuidas teile see onu meeldib?
http://www.rate.ee/userinfo.php?id=683404

Posted by afanasjev at 11:41 | Comments (0)

Kuulutused